Huis van God

Thuis voor mensen

Introkring, Alpha Cursus en samen bidden:
ontdekken en geloven in Harderwijk

Wil je weten of de Baptistengemeente Harderwijk bij jou past? Leer meer over onze gemeente en ontdek waar wij voor staan.

Lees meer

Ga samen met anderen op zoek naar de zin van het leven. Tijdens een aantal gezellige interactieve avonden leer je meer over het christelijk geloof.

Lees meer

Binnen de kerk zijn er meerdere initiatieven om samen te bidden Gemeenteleden komen hiervoor op verschillende plaatsen en tijdstippen samen.

LEES MEER

Kringen en zendingswerk: dichtbij en ver weg bouwen aan Gods Koninkrijk

Kringen

De kring is een belangrijke plek in de gemeente waar we elkaar zien, voor elkaar bidden en elkaar aanmoedigen in geloof. We vinden het belangrijk dat iedereen zich persoonlijk gekend voelt.

Lees meer

Zendingswerk

Als gemeente van God voelen wij ons betrokken bij de wereld om ons heen. Wij steunen verschillende zendingsprojecten om Gods liefde wereldwijd te verspreiden.

Lees meer

Huwelijk: investeer in jullie relatie

Maak je huwelijk sterker en rijker tijdens de Marriage course. Problemen zijn onvermijdelijk, maar met een stevig fundament overwin je ze samen.

Lees meer

Zijn jullie van plan om te trouwen en willen jullie je goed voorbereiden op jullie huwelijk? Ontdek samen wat echt belangrijk is in jullie relatie tijdens de Premarriage course.

Lees meer