Huis van God

Thuis voor mensen

Terug naar jaarthema

Hulpmiddelen Bible challenge

Ik zal in een jaar tijd de hele Bijbel lezen.

Praktische uitleg in je mailbox

Op deze website kun je je inschrijven om in een jaar de hele Bijbel te lezen. Je krijgt iedere dag een mail met de Bijbelteksten en de praktische uitleg van die dag.

Website

Elke dag Oude en Nieuwe Testament

Op deze site vind je een rooster om de Bijbel in één jaar te lezen. Iedere dag lees je een stuk uit het Oude Testament en uit het Nieuwe Testament

Website

Volgorde van lezen die bij jou past

Deze website biedt leesroosters om de Bijbel op verschillende manier te lezen. Bijvoorbeeld chronologisch of op volgorde van schrijven.

Website

Ik zal een jaar lang de Bijbel lezen met een bijbels dagboek.

Bijbelse dagboeken

IBB heeft verschillende Bijbeldagboeken uitgegeven. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en tieners. Kijk op de website en ontdek wat bij jou past.

Website

Online Bijbelstudies

Op deze website worden 200 Bijbelstudies aangeboden. Ze zijn kort en krachtig. Je kunt ze gebruiken via de website of via hun eigen app.

Website

Ik zal in een jaar tijd 100 belangrijke gedeelten uit de Bijbel lezen.

Op weg naar het doel

100 essentiële bijbelgedeelten uit het Oude en Nieuwe Testament. Met dit boek is het mogelijk om te ontdekken hoe hoofdgebeurtenissen uit de Bijbel met elkaar in verband staan. Koop het boek via de website en download daar ook bijbehorende gespreksverslagen.

Bekijk boek

Handvat om de Bijbel te lezen

Dit leesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap is een hulpmiddel om belangrijke gedeelten uit de Bijbel te lezen. Iedere dag lees je een gedeelte en er is speciale aandacht voor feestdagen. Het pdf-bestand kun je hieronder openen.

Leesrooster