Huis van God

Thuis voor mensen

Zendingswerk vanuit de Baptistengemeente Harderwijk

Zwaantje Yntema

Zwaantje Yntema is in Malawi werkzaam onder de Yao bevolking in het Machinga district, een overwegend moslimgebied. Ze woont daar in het dorp Nsanama. Ze werkt nauw samen met haar co-werkers en mensen van Jeugd met een Opdracht.

Dirk-Jan en Vera Riphagen

Urban Expression is een jonge organisatie die als doel heeft om christenen die woonachtig en betrokken zijn in achterstandswijken te helpen om tot gemeentestichting te komen. Dirk-Jan en Vera hebben zich verbonden aan deze stichting en zijn werkzaam in de wijk Geitenkamp in Arnhem.

Hart voor Moldavië

Stichting Hart voor Moldavië heeft als doel projecten te ondersteunen die gericht zijn op het geven van hulp aan de zwaksten in de samenleving om de leefomstandigheden van kinderen, tienermeisje en ouderen te verbeteren. De stichting wil hiermee de liefde van Christus uitdragen. Hart voor Moldavië ondersteunt initiatieven die door de lokale bevolking worden genomen om de situatie in het land te verbeteren.

Voedselbank

De Voedselbank zet zich in om de armsten te helpen door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Op deze manier wordt de (verborgen) armoede in de gemeenten Harderwijk, Ermelo en Putten bestreden.

Ga naar Voedselbank

Nicol en Gabriel
“Tunga Jongerenwerk”

Via Jeugd met een Opdracht werken Nicol en Gabriel in de achterstandswijk Katutura in Namibië. Het project Beautiful Kidz bestaat onder andere uit een dagcentrum, een kleuterschool, jeugdclubs en wijkwerk.

Ga naar BeatifulKidz.

Familie Swijnenburg

De familie Swijnenburg werkt ter ondersteuning van het vertalen van Gods Woord. Door hun werk als computerspecialist en als grafisch vormgever ondersteunen ze taalkundigen en vertalers bij alfabetiseringswerk en de vertaling van (gedeelten van) de Bijbel. Lees meer…

Stichting Present

Stichting Present wil een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Dit kan schilderen, klussen of verhuizen zijn, maar ook een wandeling met gehandicapten of ouderen. Zo willen we bouwen aan een samenleving waarbij mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien.

Ga naar Present

Familie van Bodegraven

De familie van Bodegraven doet vertaalwerk voor Wycliffe onder de Gizrra bevolking in Papoea Nieuw  Guinea. Naast het vertaalwerk houdt de familie zich ook bezig met het maken van eenvoudige leesmaterialen voor kinderen en volwassenen.

Hulp vervolgde kerk

Wereldwijd leven er christenen die onze steun nodig hebben, omdat ze vervolging meemaken. Vanuit het westen steunen meerdere organisaties deze christenen en hun kerken. Als gemeente ondersteunen wij verschillende organisaties en projecten waaronder Open Doors.

Ga naar Open doors