Huis van God

Thuis voor mensen

Marriage course:
samen werken aan jullie huwelijk

Zijn jullie tevreden met jullie relatie en willen jullie weten hoe jullie dit jarenlang kunnen vasthouden? Volg dan de Marriage course met tips, tools en verdieping in je relatie. Tijdens zeven romantische en inspirerende avonden ontdek je hoe jouw relatie nog sterker kan worden.


Investering in je relatie

De Marriage course is een investering in je relatie. Na de cursus heb je niet alleen meer inzicht in je relatie maar ook in jezelf en je partner. De cursus is bedoeld voor ieder stel dat wil samenwerken en investeren in hun relatie. Of je nu net getrouwd bent of al jaren samen bent. De avonden beginnen met een heerlijke maaltijd en vinden plaats in een huiselijke sfeer. Je volgt de cursus niet in groepsverband, maar samen met je partner.

Eyeopeners zorgen voor verrassingen

Het thema van de avond wordt behandeld met video’s, persoonlijke toespraken van de cursusleiders en interactie tussen jou en je partner. Je krijgt afwisselende opdrachten die vaak zorgen voor meerdere eyeopeners op een avond. Samen denk je na over alledaagse en diepe onderwerpen, zoals communicatie, familieverschillen, verschillende waarden en standpunten.

Vijf redenen om de cursus te volgen:

1.  Je investeert in je relatie.
2.  Je geeft elkaar de nodige aandacht.
3.  Je laat je door elkaar verrassen.
4.  Je bent samen een avondje uit.
5.  Je krijgt meer grip op je relatie.

 

Nog niet getrouwd? Volg dan de Premarriage course.

Wij hadden een goed huwelijk, maar dankzij de Marriage course hebben we nog een laagje van elkaar leren kennen.