Huis van God

Thuis voor mensen

Introkring:
kennismaken met de
Baptistengemeente Harderwijk

Wil je meer weten over de Baptistengemeente Harderwijk? Of wil je je aansluiten bij de gemeente? Volg dan de introkring. We bespreken niet alleen waar de Baptistengemeente voor staat, maar we staan ook stil bij de basis van ons geloofsleven.

Introkring volgen

Kennismaken met de Baptistengemeente
en de basis van ons geloofsleven

De introkring is een korte cursus van vijf bijeenkomsten. Het is een kennismakingstraject met de Baptistengemeente Harderwijk dat je volgt voordat iemand zich wil aansluiten bij de gemeente. De volgende thema’s komen aan bod tijdens de introkring:

–  God, Jezus, mens en het begin van Baptisme
–  Leven als een volgeling
–  Doop en gemeente
–  De Heilige Geest en leiding in de gemeente
–  De organisatie van onze gemeente

De onderwerpen worden besproken met korte filmpjes. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen en samen naar antwoorden te zoeken. Op de laatste avond wordt er besproken hoe iemand verder denkt te gaan in de Baptistengemeente Harderwijk of daarbuiten. Het volgen van de introkring is vrijblijvend. Het betekent niet dat je je moet aansluiten bij de Baptistengemeente Harderwijk.

Het is een leuke manier om de Baptistengemeente beter te leren kennen. Je krijgt een goede indruk van hoe alles eraan toe gaat en je leert gelijk wat mensen kennen die net als jij nieuw zijn in de kerk.